No hour of life is wasted that is spent in the saddle.
— Winston Churchill
 
 

AP Häst bildades 1998 från en gemensam passion för hästar och allt som hör till. Ända sedan dess har vi delat med oss av vårt engagemang och skapat en ridskola vi är stolta över, samt en positiv miljö för träning och utbildning där deltagarna utvecklas på många plan. Vår verksamhet drivs sedan december 2014 på vår alldeles egna anläggning på Kullgården i Målsryd, några kilometer utanför Borås.

Vår första, andra och tredje prioritering är att du som kund hos oss ska känna dig trygg. Vi tror att det är utgångspunkten för att kunna lära sig mer, inte minst inom ridsport. Med den delen på plats fokuserar vi på att ge kvalitativ och personlig utbildning som förstärks av en god gemenskap och positiv anda för både hästar och ryttare.

 
 

 
 

Annika

Kinde

Annika är utbildad ridlärare Level II, auktoriserad C-tränare i dressyr samt medelsvår B domare. Flertalet hästar är tränade av Annika själv via unghästchampionat upp till svår dressyr. Idag tävlar Annika med placeringar i Intermediere och är en högt uppskattad lärare inom dressyr.

PHOTO-2019-03-11-20-16-49.jpg

Pierre Ljungh

Pierre är utbildad och diplomerad ridlärare Level III, auktoriserad C-tränare, samt banbyggare. Flera hästar har genom åren tränats av Pierre i hoppning, vilket är en gren han själv har tävlat i. Pierre undervisar i hoppning och dressyr där deltagarna värderar hans kunskaper.